Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií v pod kategórií Obchodných podmienok.

Odmietnuť všetko môžete tu.


Úvod » PLYNOVÉ HORÁKY » Horáky bez termopoistky » Horák dvojitý Paella 60 cm


        

Horák dvojitý Paella 60 cm

Horák dvojitý Paella 60 cm

top produkt

skladom

 

Dostupnosť: expedícia 3-5 dní
Číslo produktu: P1660
Výrobca: Vaeloo Campos
naša cena bez DPH: 95,83 EUR
naša cena s DPH (20 %):
115,00 EUR

do košíka:
  ks  
Strážny pes

Varianty tohto výrobku

Obrázok:
Číslo produktu / Názov tovaru:
Skladom:
Cena:
Horák dvojitý Paella 60 cm
P1660
Horák dvojitý Paella 60 cm
skladom
naša cena 115,00 EUR
Horák dvojitý Paella 50 cm
P1550
Horák dvojitý Paella 50 cm
skladom
naša cena 79,90 EUR

Originálny Paella horák (trojhorák: vonkajší, stredný a vnútorný kruh) na propán bután od renomovaného Španielskeho výrobcu vhodný pre varenie najmä na Paella panviciach. Horák je samozrejme vhodný pre akékoľvek iné využitie v gastronómii.

 

- regulácia výkonu až 19,25 kW

- spotreba PB max 1,4 g / h

- oceľový horák: Ø 600 mm

- povrchová úprava: smalt

- prevádzkový tlak 30 mbar

- vstup pre propán butánovú hadicu s vnútorným Ø 8 - 9 mm

 

 

1. Pro pripojenie k 5, 10 alebo 33 kg propán butánovej fľaši doporučujeme hadicu na propán bután, tlakový regulátor 29-30 mbar a 2 hadicové spony

 

2. Pre pripojenie k 2 kg propán butánovej fľaši doporučujeme hadicu na propán bután, tlakový regulátor 29-30 mbar, 2 hadicové spony a jednocestný ventil s výstupom W21, 8LH

 

 

Paella je typické španielske jedlo z ryže , podobné rizotu alebo kari . Pochádza zo španielskeho mesta Valencie. Ľudia , ktorí v Španielsku nežijú , paellu zvyčajne vnímajú ako národné jedlo Španielska , ale väčšina Španielov ju skôr pokladá za regionálny pokrm , vyskytujúce sa v oblasti Valencia . Obyvatelia Valencie ju naopak považujú za jeden zo svojich symbolov .

 

Podobne ako v prípade rizota existuje veľa receptov s rôznymi ingredienciami . Na rozdiel od rizota sa však v Paella častejšie objavujú plody mora , zelenina a korenie . Pripravuje sa na špeciálne nízkej rovnej panvici s ušami zvané paellera a výsledný pokrm je menej lepivý.

 

Paella sa prvýkrát objavila v chudobnejších oblastiach na juhu Španielska . Vznikla na rybárskych lodiach na spôsob arroz caldoso; išlo vtedy o jedno z najchudobnejších jedál pre rybárov. Pri príprave paelly je najdôležitejšou prísadou ryža, ktorá sa neumýva, pretože škrob pri varení spôsobuje potrebnej zahustenie .

 

Existujú tri najznámejšie druhy paelly :

 

1. Paella na valenciánský spôsob ( španielsky paella valenciana ) zvyčajne obsahuje zeleninu, mäso ( kuracie, králičie alebo kačacie ), slimáky, fazuľa a korenia.

 

2. Paella s morskými plodmi ( paella de marisco ) nahrádza mäso a slimáky morskými plodmi a neobsahuje fazuľu.

 

3- Paella mix ( paella mixta ) je ľubovoľnou kombináciou mäsa, morských plodov, zeleniny a fazule. Ďalšími dôležitými prísadami sú šafran a olivový olej.

 

Paella sa po dobu prípravy ničím nezakrýva . Neskôr sa môže prikryť pokrievkou alebo fóliou a dať nad paru asi na 30 minút , aby " došla ". Ryža sa nikdy nenecháva úplne dovariť , má byť naopak vnútri ľahko chrumkavá.

Veľkou chybou, ktorej sa dnešný kuchári dopúšťajú, je miešanie rýb ( resp. morských plodov ) s bravčovým či hydinovým mäsom, pretože potom chutí aj kuracie alebo akékoľvek iné mäso ako ryba. Tento mix sa skôr objavuje vo vnútrozemí a na severe Španielska. Pokrm by nikdy nemal byť ostrý či pikantný. Rozšírená informácia, že Španieli majú radi ostré jedlá, je skôr mýtus. Len mizivé percento ľudí si paellu skutočne priostrí.

Zdroj : Wikipedia

Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: Opíšte text z obrázku: *
captcha