Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií v pod kategórií Obchodných podmienok.


Úvod » PLYNOVÉ HORÁKY » Horáky bez termopoistky » Horák Paella 20 cm


        

Horák Paella 20 cm

Horák Paella 20 cm

skladom

 

Dostupnosť: momentálne vypredané (dostupnosť zistíte telefonicky)
Číslo produktu: P1320
Výrobca: Vaeloo Campos
naša cena bez DPH: 26,67 EUR
naša cena s DPH (20 %):
32,00 EUR

do košíka:
  ks  

Varianty tohto výrobku

Obrázok:
Číslo produktu / Názov tovaru:
Skladom:
Cena:
Horák Paella 30 cm
P1430
Horák Paella 30 cm
skladom
naša cena 38,00 EUR
Horák dvojitý Paella 40 cm
P1540
Horák dvojitý Paella 40 cm
skladom
naša cena 65,00 EUR
Horák dvojitý Paella 50 cm
P1550
Horák dvojitý Paella 50 cm
skladom
naša cena 75,00 EUR
Horák dvojitý Paella 60 cm
P1660
Horák dvojitý Paella 60 cm
skladom
naša cena 115,00 EUR

Originálny Paella horák (jednohorák) na propán bután od renomovaného Španielskeho výrobcu vhodný pre varenie najmä na Paella panviciach. Horák je samozrejme vhodný pre akékoľvek iné využitie v gastronómii.

 

- regulácia výkonu až 5,2 kW

- spotreba PB max 371 g / h

- oceľový horák: Ø 200 mm

- povrchová úprava: smalt

- prevádzkový tlak 30 mbar

- vstup pre propán butánovú hadicu s vnútorným Ø 8 - 9 mm

 

1. Pro pripojenie k 5, 10 alebo 33 kg propán butánovej fľaši doporučujeme hadicu na propán bután, tlakový regulátor 29-30 mbar a 2 hadicové spony

 

2. Pre pripojenie k 2 kg propán butánovej fľaši doporučujeme hadicu na propán bután, tlakový regulátor 29-30 mbar, 2 hadicové spony a jednocestný ventil s výstupom W21, 8LH

 

Paella je typické španielske jedlo z ryže , podobné rizotu alebo kari . Pochádza zo španielskeho mesta Valencie. Ľudia , ktorí v Španielsku nežijú , paellu zvyčajne vnímajú ako národné jedlo Španielska , ale väčšina Španielov ju skôr pokladá za regionálny pokrm , vyskytujúce sa v oblasti Valencia . Obyvatelia Valencie ju naopak považujú za jeden zo svojich symbolov .

 

Podobne ako v prípade rizota existuje veľa receptov s rôznymi ingredienciami . Na rozdiel od rizota sa však v Paella častejšie objavujú plody mora , zelenina a korenie . Pripravuje sa na špeciálne nízkej rovnej panvici s ušami zvané paellera a výsledný pokrm je menej lepivý.